Nový web Binteractive.cz

Úvod » Blog » Nový web Binteractive.cz
04.09.2016
Vložil: Honza

Zrodil se nápad

Někdy před pár pátky jsme si řekli, že bychom mohli udělat facelift našemu webu. Věděli jsme jak by měl vypadat a co by měl umět, ale nejtěžší bylo najít čas na jeho realizaci. Jelikož se řídíme heslem, náš zákazník, náš pán, starali jsme se převážně o webové stranky Vaše.
 

Realizace

Realizace probíhala ve chvílích volna (v noci, o dovolené a víkendech) a tudíž nás měly velice rádi naše manželky a přítelkyně. My si zaujatě myslíme, že web povedl, ale to asi necháme na ostatních. Chtěli jsme jen, aby se provzdušnil a každý našel hned, co hledá. Např. v referenecích lze nově vyhledávat podle tagů.
 

Redakční systém Cliquo Engine v nejnovější verzi

Na webových stránkách nám běží poslední verze redakčního systému Cliquo Engine. Ten se vyznačuje tím, že jsme schopni snadno spravovat i z tabletu nebo mobilu.
 

Ještě není hotovo

Na web jsme zatím přidali jen část referencí, ve kterých ještě ani tolik informací, kolik bychom chtěli přidat. Proto nás navštivte v budoucnu určitě vícekrát a ujistěte se, že jsme nepřidali nějaký obrázek nebo dokonce celou novou referenci. Je více než pravděpodobné, že se tak v blízké budoucnosti stane..

 

Čtěte také
Spouštíme nový web DDM Větrník

Spouštíme nový web DDM Větrník

Více Vložil: 23.08.2016 Honza